Signalisatie

MODULES SPECIAAL ONTWORPEN VOOR UW SECTOR

iHospitals ontwikkelde modules speciaal ontworpen voor de gezondheidsector en uw specifieke behoeften.
Wij bieden een geïntegreerde oplossing die ook werkt met uw eigen databank. Alle gegevens van de modules zijn dynamisch en kunnen naar uw eigen wensen worden gepersonaliseerd.

iHospitals data

Met deze module kunt u een databank aanmaken met alle informatie van het ziekenhuis. Deze informatie betreft de dokters, diensten, het gebouw… Deze module is essentieel voor de synchronisatie van de gegevens en het geheel van de modules.

Lijst van dokters

Dankzij de lijst van dokters kunt u alle medewerkers van uw instelling (dokters, paramedisch personeel, medisch-technisch personeel enz.) weergeven. U kunt parameters instellen voor de display, zoals “diensthoofd”, “tarieven” enz.

Lijst van consultaties

Optimaliseer de bezoekersstroom en verlicht het werk van uw secretariaat en onthaal door duidelijk de status van consultaties weer te geven, de aanwezigheid of afwezigheid van een dokter, een verandering van zaal, een noodgeval, de wachtzaal waar de patiënten naartoe kunnen enz.

Kabinet

Dankzij onze software & hardware oplossingen kunt u op de deur van elk kabinet, elke vergaderzaal enz. weergeven welke dokter in het kabinet zit, of de vergaderzaal al dan niet beschikbaar is, er een EHBO-doos aanwezig is enz.

Vergaderzaal

Dankzij onze software & hardware oplossingen kunt u op de deur van elk kabinet, elke vergaderzaal enz. weergeven welke dokter in het kabinet zit, of de vergaderzaal al dan niet beschikbaar is, er een EHBO-doos aanwezig is enz.

Volgnummer

Investeer niet langer onnodig in aparte schermen voor volgnummers en communicatie. Integreer het geheel op hetzelfde scherm en maak uw investeringen eindelijk rendabel. Uw berichten zullen beter zichtbaar zijn & wanneer volgnummers niet meer nodig zijn (buiten de openingsuren van de loketten bijvoorbeeld), kunt u de schermen 100% gebruiken voor uw communicatie.

Lijst van diensten

Met de lijst van diensten kunt u weergeven welke diensten, eenheden, departementen enz. er in uw instelling zijn. U kunt ook een lijst tonen met kamers & andere diensten voor de patiënten (cafetaria, restaurants, winkels enz.)

U kan deze lijst ook personaliseren (plannen tonen, in meerder kolommen enz.)